De organisatie

Initiatiefnemer

Tour Facilitair is een initiatief van Pieter van de Graaf. Pieter is als specialist eten en drinken verbonden aan AAFM. Hij adviseert zijn opdrachtgevers over de manier waarop zij het beste en in lijn met hun strategische doelstellingen eten en drinken kunnen integreren in hun werk- of zorgomgeving. Met veel plezier ondersteunt hij zijn opdrachtgevers bij het doorvoeren van trends en ontwikkelingen of bij het realiseren van eventuele besparingsdoelstellingen. Het is Pieters uitdaging zijn opdrachtgevers keer op keer te verrassen met onverwachte ideeen en onderscheidende oplossingen die optimaal renderen.

Pieter heeft het wielrennen pas in 2013 ontdekt. In dat jaar heeft hij onder andere 'de kale berg' beklommen. Sinds die tijd is geen weg hem in het Gooi en Eemland meer onbekend en heeft hij deelgenomen aan diverse toertochten. Samen met een groep enthousiaste facilitair professionals neemt Pieter ook de organisatie van Tour Facilitair voor zijn rekening.

Mede-organisatoren

Etienne Friederichs is Key accountmanager zorg bij Albron en één van de grondleggers van het Albron Fietsteam. Hij haalt veel voldoening uit het creëren van oplossingen voor patiënten, bewoners, bezoekers en medewerkers binnen de zorg. Samen met zijn collega Eric Petit is Etienne verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de start- en finishplaats. Zonder hun inzet is Tour Facilitair in de huidige vorm niet mogelijk
etienne-friederichs
Ook Eric Petit werkt voor Albron. Hij is verantwoordelijk voor business development van de horeca en leisure markt. Samen met zijn opdrachtgevers en partners zoekt hij naar de beste F&B en Hospitality oplossingen binnen de commerciële horecamarkt. Sinds de start van het Albron Fietsteam is Eric betrokken en actief lid. Samen met Etienne heet hij de deelnemers van Tour Facilitair hartelijk welkom op de start- en finishplaats.
eric-petit
Deborah Punt is werkzaam bij AAFM als Facilitair Coördinator. In die hoedanigheid is zij onder andere operationeel verantwoordelijk voor het hoofdkantoor van AAFM in Eindhoven. Dagelijks streeft zij naar een optimale klantbeleving en inspirerende werkomgeving voor al haar collega’s. Omdat het hoofdkantoor van AAFM dit jaar het rustmoment in de Tour Facilitair is, is zij betrokken bij de organisatie van de 2017 editie.
deborah-punt
John Hokkeling is onze hoffotograaf. John werkt als organisatie verbeteraar bij SYNDLE. Binnen SYNDLE houdt hij zich voornamelijk bezig met strategische verander vraagstukken binnen organisaties. Het gaat vaak om vraagstukken die zich afspelen op het snijvlak van strategie, bedrijfsvoering, organisatie, gedrag en faciliteiten. Net als tijdens de eerste editie van de tour in 2016 is John ook van de partij op 7 juni 2017.
john-hokkeling