Tour Facilitair 2018

"Op naar Drenthe!"

Voor de derde editie van Tour Facilitair, op woensdag 6 juni 2018, gaan wij naar fietsprovincie Drenthe! In 2016 hebben wij de provincie Utrecht verkent en in 2017 hebben wij een bezoek gebracht aan het landelijke Brabant. Dit jaar zoeken wij het dus hoger op: wij worden op 6 juni a.s. hartelijk welkom geheten bij onze partners Drentea en Albron. De unieke locatie van Drentea in Emmen vormt de start en finish van onze toertocht, halverwege de tocht worden wij gastvrij ontvangen door de medewerkers van Albron in één van de vele horecagelegenheden die zij exploiteren op de Center Parcs locaties. HEYDAY Facility Management helpt ons deze dag bij een soepele organisatie en dat de toertocht goed en veilig verloopt.

In 2018 'extra goed geregeld'

Sinds dit jaar is Tour Facilitair aangesloten bij de NTFU, de Nederlandse Toer Fiets Unie. De NTFU zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. Vanaf dit jaar worden de deelnemers aan Tour Facilitair extra in de watten gelegd: Tour Facilitair wordt namelijk georganiseerd op basis van de uitgangspunten van NFTU’s keurmerk 'Extra Goed Geregeld’.

Het programma

Het programma van de dag is even aantrekkelijk als doelgericht: we genieten eerst van een overheerlijke lunch, stappen dan op de fiets voor onze toertocht en sluiten de dag af met een borrel. De ideale gelegenheid om na te praten en op informele wijze vakgenoten te ontmoeten.

Het programma is gelijk aan die van de eerdere edities: never change a winning team!

12.00 – 13.00 uur | Wij zerzamelen ons met een overheerlijke lunch
13.00 – 13.10 uur | Welkomstwoord door de organisatie
13.10 – 13.15 uur | Fotomoment
Vertrek voor het eerste deel van de route
14.45 – 15.15 uur | Tussenstop (circa)
Vertrek voor het tweede deel van de route
16.30 – 17.00 uur | Verwachte aankomst
17.00 – 19.00 uur | Informele borrel: het moment om gezellig bij te praten en na te genieten