Executive

In mei gaat Tour Facilitair exclusief!

In de maand mei gaat een groep van maximaal 15 facilitair executives de grens over voor een uitdagende tweedaagse.
Een uniek en inspirerend evenement op niveau!


Lees hier meer over Tour Facilitair Executive 2017.

Samen met Facility Institute uit Eindhoven organiseert Tour Facilitair een uniek en inspirerend evenement voor facilitair executives. Tijdens deze tweedaagse komt een selecte groep van beslissers en beïnvloeders uit de facilitaire markt samen om een uitdagende tocht te fietsen en een actueel facilitair thema te belichten. Naast deze professionele verdieping zijn lekker eten en drinken, sportiviteit en plezier belangrijke pijlers van dit evenement.

Tour Facilitair neemt de sportieve invulling van dit evenement voor haar rekening, Facility Institute draagt zorg voor de professionele omlijsting van het programma. Facility Institute is een relatief jonge kennisorganisatie voor regie en besturing van de facilitaire dienstverlening, inkoop, projectmanagement en PPS-ondersteuning. Kijk voor meer informatie op haar website.

Tour Facilitair Executive is voor directieleden die leiding geven aan een organisatie in de facilitaire keten. Dit kunnen zowel opdrachtgevers als leveranciers zijn. Tour Facilitair Executive streeft naar een selecte groep van maximaal 15 deelnemers.