“Het was weer een genot bij Tour Facilitair dit jaar.”

2017

“Opnieuw supergoed geregeld”
Het was even spannend, aanvankelijk leek het weer de deelnemers aan de tweede editie van Tour Facilitair namelijk niet goed gezind. Het tegendeel was echter het geval: in een heerlijk zonnetje verzamelden zich op woensdag 7 juni 2017 ongeveer 100 facilitair professionals voor een prachtige toertocht door het Brabantse land. En ook tijdens de borrel scheen de zon. Het was dus weer optimaal genieten voor de renners.

En dat men genoten heeft, bleek wel uit de vele positieve reacties na afloop: “Een waanzinnige dag, super route en een schitterende locatie! Dank!” en “Het was weer een genot bij Tour Facilitair dit jaar. Goede gesprekken en uitstekend verzorgde F&B”. En daar is het Tour Facilitair nu allemaal om te doen! Sportieve prestaties, een goede sfeer en netwerken.

De Toertocht
Tijdens deze tweede editie was Landpark Assisië in Biezenmortel het decor van onze start- en finishplaats. Een bijzondere locatie: Stichting Prisma zorgt hier namelijk al meer dan 110 jaar met volle overtuiging voor met mensen met een verstandelijke beperking. Onze partner Albron heette ons hier in Lokaal12 van harte welkom, een lunchvoorziening voor én door mensen met een beperking. Het hoofdkantoor van onze partner HEYDAY in Eindhoven vormde de tussenstop van onze toertocht.

Het programma was grotendeels gelijk aan de eerste editie. Never change a winning team! Ook dit jaar werden de pelotons begeleid door gecertifieerde motards, zes in totaal. En twee volgauto’s, met daarin de medische begeleiding en onze hoffotograaf John Hokkeling van SYNDLE.

“Het was weer een genot bij Tour Facilitair dit jaar.”

Meld je aan voor de zevende editie van Tour Facilitair op 7 juni 2023