“Een mooi gezelschap en inspirerend programma op een echte verwenlocatie”

2017 Executive

Een uniek wielerevenemt
Op donderdag 11 en vrijdag 12 mei 2017 vond dit unieke en inspirerende wielerevenement voor facilitair executives plaats. De organisatie van deze tweedaagse was in handen van The Food Office en HEYDAY. Een selecte groep eindverantwoordelijken uit de facilitaire markt reisde voor dit evenement af naar het prachtige Münsterland, vlak over de grens bij Enschede. Een uitdagend fietsgebied met historische steden, kleine dorpjes en idyllische kastelen.

De eerste dag van de tweedaagse stond in het teken van de fiets. Er werd een prachtige route gereden van ongeveer 100 kilometer. Speciale gast die dag was Maarten Tjallingii, één van de weinige Nederlanders die op het podium van Parijs-Roubaix heeft gestaan en in 2016 drager van de bergtrui tijdens de Giro d’Italia. Op enthousiaste wijze en gelardeerd met veel anekdotes heeft Maarten verteld over zijn carrière als beroepsrenner. Ook legde hij op natuurlijke wijze de link tussen topsport en ondernemen.

Toekomstbestendige organisaties
Op de tweede dag zijn de deelnemers onder leiding van verander- en innovatiemanager Misha de Sterke, in 2014 genomineerd voor de Loey Awards voor beste startende online ondernemer van Nederland, aan de slag gegaan om hun organisaties toekomstbestendig te maken. Als inspirator en coach keek Misha met de deelnemers naar ieders persoonlijke uitdagingen. Juist de combinatie van het fietsen en de professionele verdieping op de tweede dag twee maakte dit evenement tot een uniek en waardevol evenement. Tour Facilitair Executive staat niet standaard op de  kalender van Business Vitality: alleen in opdracht of bij voldoende animo wordt deze bijzondere tweedaagse georganiseerd.

“Een mooi gezelschap en inspirerend programma
op een echte verwenlocatie”

Meld je aan voor de zevende editie van Tour Facilitair op 7 juni 2023