“Wat een top dag! Lekker gefietst en super goed georganiseerd”

2018

Fietsprovincie Drenthe
De derde editie van Tour Facilitair vond plaats in fietsprovincie Drenthe! Na in 2016 de provincie Utrecht te hebben verkend en in 2017 een bezoek te hebben gebracht aan Brabant, zochten wij het dit jaar hoger op.

Op woensdag 6 juni 2018 zijn wij hartelijk ontvangen door onze partners Drentea en Albron. De locatie van Drentea in Emmen vormde de start en finish van onze toertocht. Een unieke locatie: door continu te investeren in de modernste productietechnieken maakt Drentea duurzame en circulaire producten, waarbij zij het gehele proces in eigen beheer heeft. Om 11.00 uur stonden diverse medewerkers van Drentea klaar om de deelnemers een rondleiding te geven door haar productiefaciliteiten.

De Huttenheugte
Halverwege onze toertocht zijn wij gastvrij en met veel culinair lekkers én gezonds ontvangen door de medewerkers van Albron, in één van de vele horecagelegenheden die zij exploiteert voor Center Parcs. Ook sponsor Selecta was weer van de partij: zij presenteerde de deelnemers vanuit haar unieke koffie-caravan de lekkerste koffiespecialiteiten.

Het weer was de organisatie meer dan gunstig gezind: het maakte van deze derde editie van Tour Facilitair weer één groot feest. Of, om met de woorden van één van de deelnemers te spreken: “Het was een top dag! Lekker gefietst en super goed georganiseerd”. En daar doen wij het voor! 

“Wat een top dag! Lekker gefietst en super goed georganiseerd”

Meld je aan voor de zevende editie van Tour Facilitair op 7 juni 2023