“De 6e editie was er weer een als vanouds!

2022

Op woensdag 1 juni 2022 was de 6e editie van TourFacilitair. Wij waren te gast bij Be By Bèta in Breda, zusterbedrijf van onzepartner Vepa. Be By Bèta wil iedereen gewoon goed en prettig laten zitten Tijdens het werk. Dat is de missie en daar zet Be by Bèta zich elke dag weer met veel plezier voor in. Dit doet Be By Bèta al meer dan 50 jaar! Alle stoelen
bureaustoelen, werkstoelen, vergaderstoelen, bijzetstoelen en kantinestoelen worden in Nederland op duurzame wijze geproduceerd. Alle deelnemers hebben de mogelijkheid gekregen om te uitgebreid kennis te maken met door een leuke interactieve rondleiding. En zoals altijd stond er een uitgebreide lunch klaar voor alle deelnemers om met voldoende energie aan de tocht te beginnen, goed geregeld!

De toertocht

Op de één of andere manier is het altijd spannend of het zonnetje zich laat zien tijdens Tour Facilitair. Zo ook dit jaar. In aanloop naar de aanvangstijd vielen aardig wat druppels maar uiteindelijk was het een heerlijk zonnige dag! Ondanks de start van een etappe van La Vuelta a España, was Tour Facilitair het grootste fietsevenement in Breda qua aantal deelnemers, een mooie prestatie! Het startschot werd gegeven door de wethouder van Sport van Breda en iedereen was onderweg voor het eerste deel van de route. De tussenstop was dit jaar bij Villa Pardoes, bij de Efteling. Nieuwe partner van Tour Facilitair Vitam heeft warme banden met Villa Pardoes. Villa Pardoes biedt zo’n 600 Nederlandse gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Na een hapje en een drankje, verzorgd door Vitam, in samenwerking met Maas, was het tijd voor het 2e deel van de tocht. Via de Loonse en Drunense Duinen en het prachtige Brabante landschap kwamen de deelnemers weer aan bij Be By Bèta. Hier was er volop ruimte om na te praten onder het genot van allerlei lekkers. Een geslaagde dag! 

“De 6e editie was er een als vanouds!“

Meld je aan voor de zevende editie van Tour Facilitair op 7 juni 2023