De organisatie

Initiatiefnemer

Tour Facilitair is een initiatief van Pieter van de Graaf. Pieter is eigenaar van The Food Office: The Food Office is actief in de wereld van eten en drinken. De werk- en zorgomgeving is haar focus, en goede voeding is wat haar drijft. Eten en drinken is leuk! Veel organisaties zorgen er met cateringfaciliteiten voor dat hun medewerkers of patiënten niets te kort komen. En dat juicht The Food Office toe. Tegelijkertijd gaat zij op zoek naar hoe het efficiënter, betaalbaarder, duurzamer en vitaler kan. Doelgericht, eigenzinnig en transparant, op strategisch en tactisch niveau.

The Food Office is van gezond en gelukkig leven. Sportief bezig zijn is daar onlosmakelijk mee verbonden. Daarom organiseren we elk jaar twee fantastische wielerevenementen. Wie meedoet aan onze evenementen geeft zijn lichamelijke en mentale gezondheid een plezierige boost. Fiets je met ons mee?

Met een groep enthousiaste facilitair professionals neemt Pieter ook de organisatie van Tour Facilitair voor zijn rekening.

Mede-organisatoren

Foto Etienne
Etienne Friederichs is key account manager bij Albron en één van de grondleggers van het Albron fietsteam. Hij haalt veel voldoening uit het creëren van oplossingen voor patiënten, bewoners, bezoekers en medewerkers binnen de zorg alsook het opzetten van buitengewone leer-werktrajecten binnen de Facilicom Group. Tijdens Tour Facilitair 2018 is Etienne verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de tussenstop en daarnaast ook betrokken als voorrijder.
Erik Luisman
Erik Luisman werkt aan het duurzame business development bij Drentea Office Furniture. Als idealist, creatieveling en sportieve fietser is hij vanaf de start van de Tour Facilitair betrokken bij het succes ervan. ‘Met het Drentea Cycling Team streven we een gezonde leefstijl na, ‘ontspanning na inspanning’ met zowel een zakelijk als sociaal maatschappelijk tintje’. In de fietsprovincie bij uitstek ontvangt Drentea in 2018 Tour Facilitair en faciliteert zij zowel de start- als finishplaats.
Emiel Roos
Emiel Roos is werkzaam als Kwaliteit Specialist bij HEYDAY Facility Management. In deze rol zorgt hij ervoor dat de manier van werken binnen HEYDAY perfect aansluit bij de missie van de organisatie: het laten groeien en bloeien van haar klanten. Emiel is zelf ook fervent fietser en vanaf begin af aan betrokken bij het fietsteam van HEYDAY. Binnen de organisatie van Tour Facilitair is hij onder andere verantwoordelijk voor de veiligheid tijdens de tour.
john-hokkeling
John Hokkeling is de hoffotograaf van Tour Facilitair. John werkt als organisatie verbeteraar bij SYNDLE. Binnen SYNDLE houdt hij zich voornamelijk bezig met strategische verander vraagstukken binnen organisaties. Het gaat hierbij vaak om vraagstukken die zich afspelen op het snijvlak van strategie, bedrijfsvoering, organisatie, gedrag en faciliteiten. Net als tijdens de eerste en tweede editie van Tour Facilitair is John ook van de partij op woensdag 6 juni 2018.