deelnemen

Een mooie sportieve prestatie, een goede sfeer én netwerken: wat wil je nog meer? Fiets met ons mee op woensdag 5 juni 2024 tijdens de achtste editie van Tour Facilitair.

Tour Facilitair combineert netwerken met een prachtige toertocht door een mooi deel van ons land. Het is de plek waar iedereen uit de branche samenkomt: collega’s, opdrachtgevers en leveranciers. Iedereen is welkom!

Rijd je mee? Dan heb je niet alleen een hele gezellige en zinvolle dag; je draagt ook bij aan de vitaliteit van medewerkers en relaties én je steunt CliniClowns.

Wij zien alleen maar gezonde en plezierige voordelen.
Dus, klim op je fiets en kom naar ons fietsevent!

Er is beperkt plek en de tocht is 80 kilometer. Dit jaar kan je als bedrijf weer meedoen. Lees hieronder verder.

Deelnemen als bedrijf

Trommel je sportiefste collega’s op, vorm een team en ga samen van start! Het aanmelden van een organisatie kost €600,- (excl. btw). Dit is wat je krijgt:

Individueel deelnemen

Wat leuk dat je wilt meerijden met de Tour Facilitair!

Door de grote belangstelling van teams die zich hebben aangemeld, is het voor nu helaas niet mogelijk om op individuele basis deel te nemen aan Tour Facilitair 2024.

Houd deze site in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief want zodra er plaatsen beschikbaar komen, kan je uiteraard meedoen!  (wil je de nieuwsbrief ontvangen stuur dan een e-mail naar; rody@thefoodoffice.nl