Partner

heyday facility management

HEYDAY Facility Management is een facilitair management-organisatie met een missie: mensen blij en gebouwen beter maken! Sinds de oprichting in 2002 regisseert HEYDAY – als één van de grondleggers van Integrated Facility Management in Nederland – de facilitaire dienstverlening van kleine en grote ondernemingen. En met succes: we mogen opdrachtgevers als Nationale-Nederlanden, DSM, VodafoneZiggo en SABIC tot onze klanten rekenen.

HEYDAY kent drie sublabels:

  • HEYDAY Hospitality is specialist in hospitality dienstverlening. De professionals van HEYDAY Hospitality blinken uit in hun vak en passen bij het karakter van hun opdrachtgever. HEYDAY Hospitality gelooft dat het vakmanschap en de energie van haar professionals bijdraagt aan het succes van de opdrachtgever.

  • HEYDAY Interim helpt bij het optimaliseren van een facilitaire organisatie en/of dienstverlening. Of het nu gaat om tijdelijke capaciteit, het managen van een opdracht of het realiseren van verbeteringen. De interimmers van HEYDAY brengen nieuwe bevlogenheid binnen een organisatie. Ze inspireren om los te komen van het alledaagse en maken elke dag een kleine doorbraak voor hun opdrachtgever.

  • HEYDAY Consultancy geeft organisaties verrassende inzichten en brengt facilitaire- en huisvestingsdromen binnen handbereik. Of het nu gaat om organisatieadvies, huisvesting, het optimaliseren van werkplekken of het toekomstgericht faciliteren van je bedrijf. Onze bevlogen vakmensen zijn de eerste stap naar impact. Ze helpen je om fris te durven denken, meer te durven doen.

HEYDAY is sinds dag 1 partner van Tour Facilitair. Tour Facilitair zien we als een van de manieren om mensen blij te maken. Zowel voor onze eigen collega’s, maar ook voor onze klanten en relaties waarmee we samen deelnemen aan Tour Facilitair. Sport zien we als middel om met elkaar verbonden te zijn in de facilitaire keten. Door elkaar ook buiten het werkveld in een andere setting te ontmoeten, zorgen voor inspiratie en verbondenheid en ga je beter samenwerken.  De sportieve uitdaging van Tour Facilitair past  hierdoor volledig bij onze kijk op vitaliteit.

Contact

Meer partners

Fiets met ons mee op woensdag 1 juni 2022

Trap jij die 80 kilometer met ons mee? Meld je nu aan voor de Tour Facilitair op 1 juni 2022.