Partner

The food office

We zijn een bureau dat zich vastbijt in eten en drinken. We houden ons bezig met de catering en vending van organisaties en vinden het belangrijk dat medewerkers én studenten onder de beste condities van hun drink- en eetmoment genieten.  

Hiermee bezig zijn is leuk en we praten er graag over. Maar tegelijkertijd slaan wij spijkers met koppen door jouw organisatie te leren kennen. Door met eigen ogen te zien welke eet- en drinkfaciliteiten je aanbiedt en onder welke condities. Die condities verbeteren we waar het kan. Dat maakt niet alleen jouw organisatie gezond en vitaal, maar ook de mensen die er werken en leren. En daar wordt iedereen gelukkiger van!  

Wij hebben de expertise in huis om jou te voorzien van ondersteuning bij onder andere conceptontwikkeling en -implementatie. We kennen de mogelijkheden van de markt, de kansen en risico’s van bepaalde keuzes. Met onze kennis weten wij maximaal resultaat te halen, zowel kwalitatief als financieel.  

Naast eten en drinken, zijn we ook gek op netwerken én op fietsen. Daarom organiseren wij al sinds 2016 de Tour Facilitair. Waarom? Omdat het een mooie bijdrage levert aan de vitaliteit van deelnemers én het een originele manier is van netwerken. Daarnaast is het gewoon heel erg gezellig! We hebben al vijf succesvolle edities achter de rug en ieder jaar groeit de Tour Facilitair weer. We kunnen niet wachten om jullie te zien op 1 juni.

Contact

Meer partners

Fiets met ons mee op woensdag 1 juni 2022

Trap jij die 80 kilometer met ons mee? Meld je nu aan voor de Tour Facilitair op 1 juni 2022.