Partner

VEPA

Wij ontwerpen, maken en onderhouden duurzame en innovatieve meubelen voor mensgerichte werkomgevingen. Want tevreden werken, dat is waar wij ons voor inzetten. Voor onze klanten, medewerkers en natuurlijk leveranciers! Ergonomie, design, duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid, leefomgeving en goed bestuur zijn de pijlers waarop we bouwen. Dat is hoe wij bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen in hun werk. 

Inmiddels behoort Vepa tot de top van de nationale meubelproductie en zijn we ook actief in Duitsland en België. Al onze producten worden door de beste mensen en het meest moderne machinepark van Nederland geproduceerd. “100% made in Holland”, en daar zijn we trots op!  

Waar we óók trots op zijn, is ons Vepa Cycling team waarmee we fantastische mogelijkheden bieden voor ‘ontspanning na inspanning’. Ons fietsteam staat open voor al onze klanten en relaties die sportiviteit, teambuilding en balans nastreven. Dit draagt enorm bij aan de tevredenheid van klanten én medewerkers. Dat alleen al is voldoende reden om ons al jaren als medeorganisator in te zetten voor de Tour Facilitair!  

Daarnaast schrijven we ons elk jaar in voor uitdagende tochten en evenementen voor racefietsers en ATB’ers. Aan een aantal tochten koppelen we een goed doel, waaronder CliniClowns, de Stichting Ride4Kids of de Voedselbank. We zien jullie natuurlijk op 1 juni! 

Contact

Meer partners

Fiets met ons mee op woensdag 1 juni 2022

Trap jij die 80 kilometer met ons mee? Meld je nu aan voor de Tour Facilitair op 1 juni 2022.