Partner

Vitam

Wij zijn dé facilitaire horecadienstverlener waarbij genieten van goed en lekker eten centraal staat! Als ondernemende cateraar geloven wij dat voeding volop mogelijkheden biedt om een waardevolle bijdrage te leveren aan vitale mensen in een vitale wereld. In onze meer dan 275 restaurants binnen bedrijven, campussen, ziekenhuizen en horeca is het onze missie om met lekker eten en drinken mensen te verleiden tot een gezonde en verantwoorde levensstijl.  

In 2003 is Vitam opgericht met de gedachte dat bedrijfscatering beter moest: verser en gezonder. Dit bereiken wij nu door de combinatie van ondernemerschap, onze gepassioneerde koks vers laten koken op locatie én goed en gezond eten aan de basis stellen van onze dienstverlening. Dankzij dit recept zijn we snel gegroeid en blijven we groeien, met jaarlijks gemiddeld 20 nieuwe locaties!  

Wij werken voor uiteenlopende branches en type opdrachtgevers, verspreid over heel Nederland. Samen met hen werken we continu aan de optimale invulling van de dienstverlening, altijd op basis van De Vitam Vijf. 

Onze missie en visie sluiten naadloos aan bij de Tour Facilitair en dat is voor ons dé reden om partner te zijn van dit event. Ontmoeting en verbinding staan op deze dag centraal en dat is ook één van de fundamenten van onze dienstverlening. Daarnaast draagt fietsen bij aan een gezonde en vitale levensstijl.  

Wil je eens kennismaking met Vitam en onze dienstverlening? Neem contact op en dan spreken we elkaar snel!  

Contact

Meer partners

Fiets met ons mee op woensdag 1 juni 2022

Trap jij die 80 kilometer met ons mee? Meld je nu aan voor de Tour Facilitair op 1 juni 2022.