partners

Wij zijn The Food Office: een bureau dat zich vastbijt in eten en drinken. Wij staan voor gezonde en vitale medewerkers en studenten. Naast eten en drinken, zijn we ook gek op netwerken én op fietsen. Daarom organiseren wij al sinds 2016 de Tour Facilitair!

HEYDAY Facility Management is een facilitair management-organisatie met een missie: mensen blij en gebouwen beter maken!  HEYDAY regisseert de facilitaire dienstverlening van kleine en grote ondernemingen zoals Nationale Nederlanden, DSM, VodafoneZiggo en SABIC. 

Wij ontwerpen, maken en onderhouden duurzame en innovatieve meubelen voor mensgerichte werkomgevingen. Want tevreden werken; dat is waar wij ons voor inzetten! Ergonomie, design, duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid, leefomgeving en goed bestuur zijn de pijlers waarop wij bouwen.

Vitam is dé facilitaire horecadienstverlener die genieten van goed en lekker eten centraal stelt. Vitam gelooft dat voeding volop mogelijkheden biedt om een waardevolle bijdrage te leveren aan vitale mensen in een vitale wereld.

Oorsprong Tour facilitair

Pieter van de Graaf van The Food Office is initiatiefnemer van Tour Facilitair. In 2016 organiseerde hij met HEYDAY Facility Management en Albron de eerste editie.  

Dit bleek een schot in de roos: er hadden zich binnen een maand maar liefst 80 facilitaire professionals aangemeld en de eerste tocht was legendarisch.  

Sindsdien zet Pieter zich ieder jaar met onze fantastische partners in om de tocht in eigen beheer te organiseren. 

“Waarom wij Tour Facilitair organiseren? Gewoon, omdat het zo ontzettend leuk is! Tour Facilitair is de ideale mix tussen elkaar op informele manier ontmoeten en leren kennen, en tegelijkertijd sportief bezig zijn. Super, toch?“

Fiets met ons mee op woensdag 5 juni 2024

Trap jij die 80 kilometer met ons mee?
Meld je nu aan voor de Tour Facilitair op 5 juni 2024.