praktisch

Welke route rijden we? Kun je op locatie douchen? Wat nu als je ineens niet meer kunt komen? Hier vind je alle antwoorden op praktische vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@thefoodoffice.nl of vul ons contactformulier in.

Tour Facilitair staat volledig in het teken van de fiets. Je fietst die middag ongeveer 80 kilometer, in twee delen. Halverwege maken we een tussenstop waar je even op adem kunt komen.

Zowel het eerste als tweede deel van de route zijn gepeild. We fietsen we in een rustig tempo in peloton. Zo heb je alle tijd om kennis te maken en bij te praten met andere deelnemers.

Renners van de organisatie fietsen het peloton tijdens de toertocht voor. Zij bepalen het tempo. Gecertificeerde motards begeleiden het peloton, om de veiligheid van renners te waarborgen.

Zoals ieder jaar hebben we een leuk programma; aantrekkelijk en doelgericht. Het programma biedt ruimte om lekker te fietsen én om te netwerken. We genieten eerst van een overheerlijke lunch, stappen dan op de fiets voor onze toertocht en sluiten de dag af met een borrel: de ideale gelegenheid om na te praten en op informele wijze vakgenoten te ontmoeten. Niemand gaat met een lege maag naar huis!


 • 12:00 – 13:00
  Ontvangst met een overheerlijke lunch

 • 13:00 – 13:15
  Welkomstwoord en fotomoment

 • 13:15
  Start eerste deel van de route

 • 14:45 – 15:15
  Tussenstop

 • 15:15
  Start tweede deel van de route

 • 17:00 – 19:00
  Bijkomen, napraten en borrelen!
Tijden worden eventueel nog aangepast.
Tijdens de tocht staan de locaties van twee partners in de spotlights: één partner levert de start- en finishlocatie, de andere partner verzorgt de tussenstoplocatie.

Na een fantastische zevende editie in Den Bosch, zijn wij met onze partners weer druk bezig om de locaties en de route voor 2024 te organiseren. Dit jaar fietsen wij in de omgeving van Rotterdam! Houd de website en de nieuwsbrieven in de gaten voor alle updates!
Tour Facilitair 2024 wordt dit jaar vanuit Topsportcentrum Rotterdam (Van Zandvlietplein 20) georganiseerd. Hier is ook de start en finish van dit jaar. Parkeerinformatie volgt z.s.m.
Bij de start en finish bij Topsportcentrum Rotterdam wordt ervoor gezorgd dat er voldoende kleedruimte aanwezig is en na afloop van de toertocht kan er worden gedoucht.
Iedere deelnemer fietst in eigen tenue en zorgt voor eigen materiaal.
De voorwaarden voor deelname vind je hier. Heb je je aangemeld, maar kun je helaas toch niet meefietsen? Geef dit dan vóór zondag 2 juni 2024 aan ons door.

Samen met onze partners stoppen wij veel tijd, liefde en energie in het evenement. Om afzeggingen op het laatste moment te beperken, brengen wij voor iedere deelnemer die zich na 2 juni 2024 afmeldt, €35,- in rekening. Dit bedrag gaat naar CliniClowns. Lees hier meer over onze samenwerking met CliniClowns.

We hopen natuurlijk dat je er gewoon bij bent! Heb je nog vragen over de lengte van de tocht, hoe intensief het is of hoe je kunt trainen? Stuur dan een mail naar info@thefoodoffice.nl of vul ons contactformulier in.
Om de rit zo veilig mogelijk te laten verlopen, wordt het peloton tijdens de toertocht begeleid door gecertificeerde verkeersregelaars. Zij zorgen ervoor dat we zonder oponthoud verkeerslichten en kruispunten kunnen passeren.

Er rijden ook auto’s van de organisatie mee. Indien nodig kunnen zij onderweg kleine reparaties uitvoeren.

Daarnaast rijden er medewerkers van Het Rode Kruis mee, die in geval van ongevallen eerste hulp kunnen verlenen.
Doe je als organisatie mee met een team? Dan betaal je €600,- voor de deelname van 12 collega’s en opdrachtgevers. Hierbij geniet je van een volledig verzorgde dag, inclusief lunch, toertocht, tussenstop, borrel én netwerken.

Ook komt je logo op de website én op de Tour Facilitair-banner. Daarnaast maken we gepersonaliseerde stuurbordjes.

Maar wat misschien nog het allerbelangrijkste is? Een deel van de opbrengst van Tour Facilitair gaat naar CliniClowns. Met jouw deelname draag je dus bij aan deze prachtige organisatie. Hier lees je meer over onze actie voor het goede doel.

Meld hier je organisatie aan.

Wil je meedoen als individuele renner? Hier vind je meer informatie over tarieven en aanmelden voor individuen.
The Food Office is initiator van Tour Facilitair. Wij organiseren Tour Facilitair samen met drie partners. Je kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. We leren je graag kennen!
Tijdens Tour Facilitair hebben we een fantastische dag. Dit gunnen we iedereen, maar zéker kinderen en ouderen die hebben te maken met beperkingen en dementie. Daarom steunen wij CliniClowns.

Door je deelname draag jij je steentje bij aan deze prachtige stichting. Een deel van de financiële bijdragen komt namelijk terecht bij CliniClowns. Fiets met ons mee, en steun CliniClowns!
Heb je al helemaal zin in Tour Facilitair en kun je niet wachten om op je fiets te klimmen? Meld je dan aan voor onze fietsclub op Strava! Hier ontmoet je alvast andere deelnemers en vind je een week van tevoren de route van de tocht.
Tour Facilitair staat sinds 2016 op de facilitaire kalender en in juni vindt alweer de achtste editie plaats. Proef hier de sfeer van afgelopen edities of meld je aan voor dit jaar.“Nogmaals bedankt voor de goede organisatie. Een top dag, schitterend weer, leuke mensen, heerlijk eten en een perfecte route.”

– ROY PLOUM, HAGO

 “Een mooi gezelschap en inspirerend programma op een echte verwenlocatie.”

– DAAN VAN DUIN, STICHTING SINT JACOB

 “Was een top dag! Lekker gefietst en super goed georganiseerd.”

– GERARD DE BRUIJN, HUMANAGEMENT

 


Weer perfect georganiseerd. Kudo’s ook voor de motards, top geregeld!”

– MARCEL KALMEIJER, ISS FACILITY SERVICES

 “Wat een mooie rit! En wat een heerlijk winderige editie! Alle lof voor Tour Facilitair voor ontvangst en rit!”

– PAUL BALMAEKERS, RONALD MCDONALD KINDERVALLEI EN HUIS MAASTRICHT

 “Opnieuw super geregeld. Waanzinnige dag, super route en een schitterende locatie! Dank!”

– VEPA CYCLING TEAM

 

Meld je aan voor de achtste editie van Tour Facilitair op 5 juni 2024

Trommel je sportiefste collega’s op, haal je helm uit de kast en fiets met ons mee op woensdag 5 juni 2024.Deelnemen