praktisch

Welke route rijden we? Kun je op locatie douchen? Wat nu als je ineens niet meer kunt komen? Hier vind je alle antwoorden op praktische vragen. Staat jouw antwoord er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@thefoodoffice.nl of vul ons contactformulier in.

Tour Facilitair staat volledig in het teken van de fiets. Je fietst die middag ongeveer 80 kilometer, in twee delen. Halverwege maken we een tussenstop waar je even op adem kunt komen.

Het eerste deel van de route fietsen we in een rustig tempo in peloton. Zo heb je alle tijd om kennis te maken en bij te praten met andere deelnemers.

Renners van de organisatie fietsen het peloton tijdens dit deel van de toertocht voor. Zij bepalen het tempo. Gecertificeerde motards begeleiden het peloton, om de veiligheid van renners te waarborgen.

Het tweede deel van de route is gepeild en iedereen rijdt hier op zijn eigen tempo. Je maakt dit deel van de tocht dus zo zwaar als je zelf wilt! Let op: er is beperkt plek, dus wacht niet te lang met aanmelden. Meld je hier aan.
Zoals ieder jaar hebben we een leuk programma; aantrekkelijk en doelgericht. Het programma biedt ruimte om lekker te fietsen én om te netwerken. We genieten eerst van een overheerlijke lunch, stappen dan op de fiets voor onze toertocht en sluiten de dag af met een borrel: de ideale gelegenheid om na te praten en op informele wijze vakgenoten te ontmoeten. Niemand gaat met een lege maag naar huis!

 • 11:00 – 12:00
  Rondleiding bij de start-finish locatie. Dit jaar faciliteert HEYDAY de begin- en eindlocatie van Tour Facilitair. Met veel trots doen zij dat in het nieuwe kantoorpand in Den Bosch. Een pand waar zij een mooi werkplekconcept voor hebben gecreëerd. Ben jij benieuwd naar dit werkplek(concept) en wil je een uitgebreide rondleiding door het pand? Neem dan deel aan de rondleiding bij HEYDAY van 11:00 tot 12:00 uur. Hiervoor dien je je apart aan te melden via https://forms.office.com/e/uk2qeYjjCi. We hebben een beperkt aantal plekken, dus vol is vol.

  • 12:00 – 13:00
   Ontvangst met een overheerlijke lunch

  • 13:00 – 13:15
   Welkomstwoord en fotomoment

  • 13:15
   Start eerste deel van de route

  • 14:45 – 15:15
   Tussenstop

  • 15:15
   Start tweede deel van de route

  • 17:00 – 19:00
   Bijkomen, napraten en borrelen!
  Tijdens de tocht staan de locaties van twee partners in de spotlights: één partner levert de start- en finishlocatie, de andere partner verzorgt de tussenstoplocatie.

  Na een fantastische zesde editie in Breda, zijn wij met onze partners weer druk bezig om de locaties en de route voor 2023 te organiseren. Houd de website en de nieuwsbrieven in de gaten voor alle updates!
  De startfinish locatie van Tour Facilitair 2023 is het nieuwe kantoor van HEYDAY in s'-Hertogenbosch, Zuiderkruis 51. Kom je met de auto dan kan je parkeren op de parkeerplaats aan de Oosterplas. Je kunt hiervoor het Maastrichtsepad als navigatieadres aanhouden. Vanaf daar is het enkele minuten fietsen naar HEYDAY (Zuiderkruis 51).
  Bij de start en finish wordt er altijd voor gezorgd dat er voldoende kleedruimte aanwezig is en na afloop van de toertocht kan er worden gedoucht.
  Iedere deelnemer fietst in eigen tenue en zorgt voor eigen materiaal.
  De voorwaarden voor deelname vind je hier. Heb je je aangemeld, maar kun je helaas toch niet meefietsen? Geef dit dan vóór vrijdag 2 juni 2023 aan ons door.

  Samen met onze partners stoppen wij veel tijd, liefde en energie in het evenement. Om afzeggingen op het laatste moment te beperken, brengen wij voor iedere deelnemer die zich na 2 juni 2023 afmeldt, €25,- in rekening. Dit bedrag gaat naar CliniClowns. Lees hier meer over onze samenwerking met CliniClowns.

  We hopen natuurlijk dat je er gewoon bij bent! Heb je nog vragen over de lengte van de tocht, hoe intensief het is of hoe je kunt trainen? Stuur dan een mail naar info@thefoodoffice.nl of vul ons contactformulier in.
  Om de rit zo veilig mogelijk te laten verlopen, wordt het peloton tijdens de toertocht begeleid door gecertificeerde verkeersregelaars. Zij zorgen ervoor dat we zonder oponthoud verkeerslichten en kruispunten kunnen passeren.

  Er rijden ook auto’s van de organisatie mee. Indien nodig kunnen zij onderweg kleine reparaties uitvoeren.

  Daarnaast rijden er medewerkers van Het Rode Kruis mee, die in geval van ongevallen eerste hulp kunnen verlenen.
  Doe je als organisatie mee met een team? Dan betaal je €550,- voor de deelname van 12 collega’s en opdrachtgevers. Hierbij geniet je van een volledig verzorgde dag, inclusief lunch, toertocht, tussenstop, borrel én netwerken.

  Ook komt je logo op de website én op de Tour Facilitair-banner. Daarnaast maken we gepersonaliseerde stuurbordjes.

  Maar wat misschien nog het allerbelangrijkste is? Een deel van de opbrengst van Tour Facilitair gaat naar CliniClowns. Met jouw deelname draag je dus bij aan deze prachtige organisatie. Hier lees je meer over onze actie voor het goede doel.

  Meld hier je organisatie aan.

  Wil je meedoen als individuele renner? Hier vind je meer informatie over tarieven en aanmelden voor individuen.
  The Food Office is initiator van Tour Facilitair. Wij organiseren Tour Facilitair samen met drie partners. Je kunt contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. We leren je graag kennen!
  Tijdens Tour Facilitair hebben we een fantastische dag. Dit gunnen we iedereen, maar zéker kinderen en ouderen die hebben te maken met beperkingen en dementie. Daarom steunen wij CliniClowns.

  Door je deelname draag jij je steentje bij aan deze prachtige stichting. Een deel van de financiële bijdragen komt namelijk terecht bij CliniClowns. Fiets met ons mee, en steun CliniClowns!
  Heb je al helemaal zin in Tour Facilitair en kun je niet wachten om op je fiets te klimmen? Meld je dan aan voor onze fietsclub op Strava! Hier ontmoet je alvast andere deelnemers en vind je een week van tevoren de route van de tocht.
  Tour Facilitair staat sinds 2016 op de facilitaire kalender en in juni vindt alweer de zevende editie plaats. Proef hier de sfeer van afgelopen edities of meld je aan voor dit jaar.

  Meld je aan voor de zevende editie van Tour Facilitair op 7 juni 2023

  Trommel je sportiefste collega’s op, haal je helm uit de kast en fiets met ons mee op woensdag 7 juni 2023.