Executive 2017

"Een mooi gezelschap en inspirerend programma
op een echte verwenlocatie"

Aldus één van de deelnemers aan Tour Facilitair Executive. Op donderdag 11 en vrijdag 12 mei jl. vond dit unieke en inspirerende wielerevenement voor facilitair executives voor de eerste keer plaats. De organisatie van deze tweedaagse was in handen van Tour Facilitair en Facility Institute. Voor deze eerste editie reisde een selecte groep eindverantwoordelijken uit de facilitaire markt af naar het prachtige Münsterland, vlak over de grens bij Enschede. Een uitdagend fietsgebied met historische steden, kleine dorpjes en idyllische kastelen.

De eerste dag van de tweedaagse stond in het teken van de fiets. Er werd een prachtige route gereden van ongeveer 100 kilometer met een groot aantal hoogtemeters. Speciale gast die dag was Maarten Tjallingii, één van de weinige Nederlanders die op het podium van Parijs-Roubaix heeft gestaan en in 2016 drager van de bergtrui tijdens de Giro d’Italia. Op enthousiaste wijze en gelardeerd met veel anekdotes heeft Maarten verteld over zijn carrière als beroepsrenner. Ook legde hij op natuurlijke wijze de link tussen topsport en ondernemen, zowel tijdens als na het fietsen.

Op de tweede dag is de groep onder leiding van verander- en innovatiemanager Misha de Sterke, in 2014 genomineerd voor de Loey Awards voor beste startende online ondernemer van Nederland, aan de slag gegaan om de organisaties van de deelnemers toekomstbestendig te maken. Als inspirator en coach keek Misha met de deelnemers naar ieders persoonlijke uitdagingen. Juist de combinatie van het fietsen op de eerste dag als de professionele verdieping op dag twee maakte dit evenement tot een uniek evenement.

Wil je meer informatie over Tour Facilitair Executive neem dan contact met ons op.